Barnuppfostran? WTF!

Läste nyss Katrin Zytomierskas inlägg om barnuppfostran, kan bara säga att vi håller med!

Idag t.ex när Bea åkte med bussen hem från stan, så kliver en mamma med sin dotter (ca. 4-5 år) på bussen. Mamman har massor med kassar och grejer som hon bär, utan någon som helst respekt för de andra resenärerna så trycker hon sig förbi alla. Hon slår i folks huvuden med påsarna och folk suckar ljudligt för att hon ska höra och förstå att det är störande att få en stor kasse i skallen.

Sen ställer dom sig självklart brevid mig (Jag sitter ner). Ungen börjar dansa runt o slår i mig flera gånger.
Jag tog undan benen lite så hon inte skulle ramla på mig. Men ungen fortsätter hoppa runt o dansa, så hon ramlar in i mig flera gånger. Samtidigt har hon en grön, äcklig, jävla klubba i munnen. Sen tar hon ut den och håller i den och självklart ramlar hon på mig mitt i sin dans. Klubban kletas fast på mina nya sammetsleggings, och mamman ser alltihopa. Jag tittar frågande på mamman, men ungen tar inte bort klubban o mamman försöker inte heller. Så jag sliter bort mitt ben och suckar. Orkade inte ta en diskussion med henne, men tycker att det är hemskt att mamman inte ens bad om ursäkt. Jag fick liksom äckligt klubbkladd på mina byxor, visst det är en bagatell. MEN, man säger väl: Ursäkta, min dotter gjorde det inte med flit. Men istället står morsan där o typ stirrar på mig. Blev SÅ irriterad, stackars unge som inte får någon uppfostran.

Barn behöver uppfostran och tillsägelser för att kunna få en bra uppväxt, ingen mår bra med att få göra som man vill hela tiden. Barn behöver uppmärksamhet och regler för att kunna må bra.

Kommentarer
Postat av: cindy

hejsan;) jag har länge sagt att det här samhället som vi lever i idag kommer att gå under när ungdomarna växer upp till vuxna. Ett samhälle utan regler och moral. Skilsmässor och kriminalitet tar över..USCH säger jag bara!!!!

2009-11-13 @ 17:08:51
Postat av: annika

ja men ellerhur!

och som när jag gick förbi min gamla skola (från lågsgtadiet)

kan jag höra hur de små barnen skriker typ: hora, slyna, jävla fitta, äckel.

asså MASSA ord, jag ba men herregud vad är det med dagens små barn :O?!?

2009-11-13 @ 17:56:27
URL: http://annkyy.blogg.se/
Postat av: Ana

Jag hade kokat inombords om det var jag haha

2009-11-13 @ 18:43:14
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Caroline

Ja det är verkligen sant. Vissa borde faktiskt inte ha barn. Om man inte kan uppfostra dem på rätt sätt är det bättre att inte ha barn.I alla fall. Jag undrar om Katrin inte väntar tvillingar :) Eller om hon gått längre i graviditeten än hon gått ut med :)

2009-11-13 @ 19:09:09
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha det är ju fredag den 13:e idag xD

2009-11-13 @ 19:33:47
Postat av: bea

OMG!! VAD TÄNKER DU MED? DU VET JU INTE ETT ENDA SKIT OM DET HÄR BARNET? DU VET PRECIS HUR BARNET VÄXT UPP? VEM VET HON KANSKE HAR PROBLEM OCH ATT HA EN KLUBBA OCH DANSA BETYDER ALLT? DU ÄR JU SÅ JÄVLA BORTSKÄMD ATT MAN INTE VET ORDET AV DET. Hennes mamma kanske tyckte att det var bra att hon kladdar på dina fula byxor. Har du någon gång åkt buss när du har handlat mat? Nej? Vet du hur jävla svårt det är att gå rakt med stora kassar och inte råka slå till någon?Och var du så jävla bra när du var liten? Skulle inte tro det va? Du gör aldrig fel eller hur?

Gud att göra en sån stor sak utav det.

2009-11-13 @ 20:41:16
Postat av: Elinor

Hade det varit jag som fick klubban på mig hade jag skrikigt och gapat på både mor och dotter =P

2009-11-14 @ 00:33:40
URL: http://bambee.blogg.se/
Postat av: cecilia

Håller med till 100 % Dagens föräldrar är så mesiga och vågar fan inte sätta upp regler!

2009-11-14 @ 10:44:53
URL: http://almostyours.blogg.se/
Postat av: Clara

Vissa barn borde uppfostras bättre (syftar mer på mamman nu) hahha för om hon hade hon iaf sagt förlåt! Så lågt!

2009-11-15 @ 00:44:55
URL: http://pussit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0