Svar på tal!


Blev riktigt irriterade när vi läste denna kommentar. Självklart är 700 kr för oss inte småpengar!? Helt ärligt har vi inte tjänat en enda krona på videofy.me sen vi startade. Och självklart har vi inte gjort 2 bloggar för att tjäna pengar, ser ni en enda annons på denna bloggen t.ex!? Nej, det är bara blogg.se's egna annonser, alltså betyder det att vi inte tjänar ett enda öre på denna blogg.
Så som vi kämpar med dessa bloggar, många skulle bli chockade om dem visste hur mycket tid, ork och kraft vi lägger ner. Hur många timmar per dag som spenderas framför datorn hur mycket tjaffs med varandra vi får genomlida, ALLT p.g.a våra bloggar. Men, det är värt det. Oavsett om man får elaka kommentarer, besöksantalet sjunker, inspirationen tryter, jaa det är ändå värt det. För vi får så sjukt mycket fina och värmande kommentarer av er underbara läsare, det är just DET som gör att vi fortsätter, hur jobbigt det än är.

Men när man sen beskylls för att tjäna mycket pengar på detta, ja då vill vi bara att ni ska veta att ni har fått en ganska snedvriden bild av oss. Man tjänar inga stora pengar på bloggandet om man inte har minst 20.000 läsare per dag, och det har inte vi.


Detta är sedan starten, och man får inte ut någon lön förens man har fått in 1000 kr. Så lär nog ta ett tag till.
Så tro inte att vi gör videobloggar för att tjäna pengar, vi gör det för att det är roligt!


Kommentarer
Postat av: Marre

Den är bara avis, fortsätt som ni gör. Ni äger!

2009-11-07 @ 12:00:00
URL: http://seeventh.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag tycker verkligen ni har den bästa bloggen! Är så trött på alla provcerande och elaka bloggar, eran blogg är lugnt den bästa! Fortsätt som ni gör! :) Puss

2009-11-07 @ 12:04:39
Postat av: simone

Ni är bra:)

2009-11-07 @ 12:35:00
URL: http://siimonekarlsson.blogg.se/
Postat av: Albulena Ibishi

höhöhö, the dark side of the celebirty :D

2009-11-07 @ 12:36:32
URL: http://albui.blogg.se/
Postat av: Sophie

Det är så himla onödigt att ens skriva och påstå sådana saker. Även om det skulle ha varit sant så vad har folk med den saken att göra, om ni nu vill tjäna pengar på er blogg och ni kan det så varför inte, jag ser det som något positivt om man kan få ut en liten summa varje månad på något man lägger ner sin själ i och som man tycker är roligt. Fortsätt som ni gör och skit i vad andra tycker!

2009-11-07 @ 12:49:44
URL: http://lifeassophie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Så barnsligt att någon kommer och klagar på er. Jag gillar verkligen eran blogg, den är så äkta!

2009-11-07 @ 13:08:51
URL: http://lanaenko.devote.se/
Postat av: julia

eran blogg är ju grym! fattar inte hur någon har nått illa att säga om er:)

2009-11-08 @ 14:52:38
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0