Svar på tal, kommentar.Denna kommentar fick vi förut, och som ni ser är den riktad mot Bea. Därför ska hon ge en åsikt ang. detta.

Nej jag vet precis ingenting om detta barn förutom att morsan helt verkade skita i henne och vad hon gjorde, alltså tycker jag otroligt synd om den lilla söta flickan. Jag är/var inte ett dugg arg på barnet, om sanningen ska fram så avgudar jag barn. Den jag var irriterad på i detta fall var morsan som visade 0 % ansvar över sin dotter. Att lilltjejen dansade och hade en klubba var bara gulligt, dock kunde hon ha skadat sig allvarlig eftersom bussar kör ju ganska fort och bromsar in ganska hastigt ibland. Jag tycker att det är mammans ansvar att hålla sitt barn borta från faror och ta ansvar över den. 

Och en normal förälder/människa tror jag inte tycker att det är bra att sitt barn kletar ner och förstör för andra okända människor, om denna nu tyckte att det var bra att hennes dotter kladdade ner mina fula byxor. Ja då har föräldern allvarliga problem, så du som skrev kommentaren; Du säger emot dig själv ganska mycket. PINSAMT!
Och att du skriver att jag är bortskämd? VA? Är jag bortskämd för att jag ifrågasätter vissa människors föräldraskap? Det handlar väl ingenting om bortskämdhet? Att jag kritiskt granskar hur vissa uppfostrar sina barn betyder inte att jag är bortskämd. Eller jo, lite grann. Eftersom mina föräldrar har uppfostrat mig och min syster på bästa möjliga sätt och alltid gett oss den kärlek vi behöver. Sagt till när det har behövts, men berömt oss när vi har förtjänat det. Så visst, lite bortskämd har man väl varit eftersom jag har haft turen till att få så underbara och fina föräldrar. Men jag tror inte du syftar på det nu faktiskt när du skriver att jag är bortskämd, på dig låter det som att jag är en snobbig bitch som egentligen skulle vilja åka limmo till och från skolan och som inte kan hantera verkligheten där barn på en buss med en klubba är vardag.

Ja jag vet precis hur det är att handla mat och sedan åka med bussen, men om jag skulle slå i massa människor huvuden skulle jag ändå ursäkta mig. Det handlar väl om rent folkhyfs!?

Ingen är perfekt, men jag är inte långt ifrån ( HAHAH jag skämtade nu)..
Nej, men jag är långt ifrån perfekt och gör ofta fel precis som alla andra här i livet.
Men jag tycker att barnuppfostran är ett väldigt viktigt ämne och tycker att det är viktigt att kunna diskutera ämnet öppet utan att ta till omogna kommentarer som den lilla människa som skrev kommentaren. 

DAMN, jag älskar att debattera ;) Och hmm... bara jag som tycker att kommentar-skrivaren ägde sig själv redan från början när den skrev att Föräldern kanske tyckte att det var bra att ungen kladda ner mina byxor!?
HAHA, skrattade rätt mycket när jag läste det:D 


Kommentarer
Postat av: julia

ahah vissa männsikor är bra avundsjuka på vissa andra;) det är därför dom inte kan låta bli att kommentera elaka saker- bara för att få känna för en sekund att dom är bättre! haha det beror endast på dåligt självförtroende när man trycker ner andra;D så bakom alla elaka kommentarer sitter det en stackare som är jätte osäker på sig själv:) ta inte åt er nått dom säger!, ni är bäst!<3

2009-11-13 @ 22:25:50
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Postat av: Sofie

Alltså jag har också fått intrycket av att ni är bortskämda otroligt många gånger... Jag gillar eran blogg och så, men ibland känns det lite, som att ni är väldigt bortskämda. Och det antagligen inte bara jag som tycker det...

2009-11-13 @ 22:32:11
Postat av: Nathalie

Ny blogg :)<3 Kolla in och kommentera senaste inlägget .BDW. Tycker inte att en mamma ska göra så ;S haha

2009-11-13 @ 22:42:10
URL: http://hejnathaliie.blogg.se/
Postat av: patricia

bra bea! :)

2009-11-14 @ 00:04:07
Postat av: Diana

Ett exempel där då på en person som läser och tolkar en text precis hur dom vill utan att kunna se saken från två olika synvinklar. Trångsynt och elakt, verkligen. Jag tycker nästan det är personen som kommenterade som är bortskämd - bortskämd med att ens få ha tillgång till internet. Pinsamt!

2009-11-14 @ 00:45:53
URL: http://dianaschavon.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag älskar er blogg och tycker ni är så jäkla duktiga på det ni gör! Och på internet finns det alltid knäppa... människor, som gör allt för att synas. Hoppas ni inte tar åt er, och jag förstår helt er åsikt, eller ja, Beas då. :)

Hoppas allt är bra med er annars, kramar från Moa. <3

2009-11-14 @ 09:37:07
URL: http://moamagnussons.blogg.se/
Postat av: johanna

herregud.. ta bara bort kladdet på tightsen och glöm det! klassar ni henne som dålig mamma för att hon inte bad om ursäkt och trängde sig fram med kassar? dåliga mammor slår sina barn,bryr sig inte om sina barn m.m. ni vet ingenting om henne som mamma. hon kanske bara hade en dålig dag och stressig dag? inte så ovanligt när man är mamma..

2009-11-14 @ 11:28:22
Postat av: jojo

svar till johanna:

det var det sämsta argument mot bea jag nånsin hört.

Är det så du tänker uppfostra dina barn johanna att inte säga till dom när dom gör nåt fel? då har väl dina föräldrar misslyckats helt med din uppfostran när man ser vilka värderingar du har. Ett tips till dig bara.Skaffa dig inga barn!!!!!

2009-11-14 @ 11:51:20
Postat av: Caroline

Den som kommenterade är antingen otroligt korkad, eller så var han/hon själv ett sådant barn som hans/hennes föräldrar sket i.Jag tycker ni har fullkomligt rätt i era åsikter. Man måste ju ta hand om sina barn, även om man har det svårt eller om det bara är på en buss. Det handlar ju också om barnets framtid och säkerhet. Det handlar ju inte bara om att barnet kletade ner och betedde sig så där. Det är ju förälderns fel som inte ser efter sitt barn ordentligt.Kan man inte ta hand om och uppfostra sina barn, då ska man inte heller ha barn. Man låter inte barn göra vad som helst utan att säga till dem, även om det handlar om småsaker som kladda med en klubba på ett par byxor.

2009-11-14 @ 13:01:09
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Ana

Bra skrivet Bea kram

2009-11-14 @ 14:43:34
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Encs

Hej jätte fin blogg, och jag tror du har stora chanser att vinna veckans blogg som jag har i min blogg. Du får ta till alla metoder på att folk ska rösta på dig eftersom jag väljer ut två bloggar ikväll och en av dom utsés till vinnare i morgon (söndag kväll). Så titta in och skriv en kommentar i detta inlägg. http://encs.blogg.se/2009/november/veckans-blogg.html#comment love Encs.

2009-11-14 @ 17:44:10
URL: http://encs.blogg.se/
Postat av: Cornelia

riktad till "johanna " : vadå dåliga mammor

slår sina barn?:o

Dåliga mammor tar inte hand om sina barn/bryr sig

inte. Det handlar inte bara om slag för att ens mamma inte bryr sig sätter sina spår i hjärtat.

Barn kan få men för livet om ens mamma inte bryr sig och dom kan börja göra mycket hemska saker för att få uppmärksamheten dom faktiskt förtjänar.2009-11-18 @ 07:19:35
URL: http://.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0