Att klä upp sig.



Finns det något roligare än att klä upp sig i en riktigt snygg outfit och bara känna sig fin?
Nej, det är inte mycket som slår det faktiskt. Men ändå så har vi sååå svårt för det, iaf jag (Bea).
En vardag i skolan går jag oftast runt i leggings, en oversizetröja, converse och bär runt på min lilla skinnjacka och halsduk. Supertråkigt alltså! Men det är så bekvämt, det är så enkelt.
Det går på 4 sekunder att plocka ur garderoben på morgonen, och man behöver inte gå runt hela dagen och tänka: hmm.. är det för mycket? Är det too much för en skoldag? osvosv..
Ja, somsagt det är för enkelt.

Önskar att jag hade ork till att bära mer komplicerade outfits i skolan, med ork menar jag både att plocka ut dem dagen innan, stå ut med att de där klackskorna kanske inte är världens mest bekväma och orka skita i om andra tycker att min outfit är för uppklätt för en skoldag.

Ja, egentligen är det inte mycket begärt. Men, detta händer mig nästan varje dag. Att jag planerar att ta steget ur från min lodar-skol-stil och istället satsa på något mer stilfullt. Haha, men samma sak intalar jag i mitt huvud kl. 07.00 varje dag," neeeej inte idag!! Jag orkar inte, är för trött,, tar det imorgon istället."
Hmm...

Ja, så nu har jag bestämt mig för att bättra på mig. För det är ju roligt att klä sig snyggt, även på ett så simpelt ställe som skolan.
Så vänta er nu att jag kommer insvischande med min paljettklänning och high heels snart på virginska (JA DET DÄR SISTA VAR ETT SKÄMT!)..


Kommentarer
Postat av: Ana

Innan du lägger dig kan du lägga undan en outfit på sås ätt slipper du leta på morgonen vad du ska ha och du provar den. Jag skulle föreslå ett par jeans, höga stövlar och en pollo tröja eller någon annan mysig tröna nu i höst/vinet hehe

2009-11-17 @ 11:49:35
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: linna

varför känner jag igen mej så mkt för? man har tusen saker i garderoben o ändå blir det samma sak hela tiden :D

2009-11-17 @ 16:35:46
URL: http://fairydiary.blogg.se/
Postat av: johanna

kan inte ni lägga in en varsin outfit bild varje dag? :)

2009-11-17 @ 22:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0