En tanke...Vi har fått några kommentarer på bägge bloggarna om att några tycker att vi uppdaterar dåligt ibland. T.ex. i torsdags så tyckte vissa att vi hade uppdaterat riktigt dåligt, men då undrar vi: Så ni påstår att 6 inlägg per dag är dåligt? (Tänk på att vi har två bloggar, inte EN.) Det tror jag knappast att ni egentligen tycker, men ni tänker väl att vi ska göra 6 inlägg på varje blogg JÄMT. Men vi anser att då skulle vi inte ha något annat liv än att sitta framför datorskärmen och blogga. Nu kommer säkert flera av er säga: Men, ni är ju två om bloggen? Men, då kommer vi säga såhär: De flesta inläggen gör vi tillsammans, så det blir nästintill lika mycket jobb som när man är ensam om sin blogg.
I torsdags hade vi annat att göra, t.ex. så blev Veronica besviken över sitt hår och orkade inte blogga så mycket. Ni får helt enkelt leva med att vi ibland kanske gör 7 inlägg tillsammans på bloggarna, ibland 12, ibland mer än så. Det beror på hur mycket tid vi vill lägga ner på bloggen just den dagen.
Självklart tar vi till oss av kritiken och kände själva att ojdå, idag blev det lite för dåligt. Men det ska ju inte bli som en press att nu MÅSTE vi lägga in 10 varje dag, så kanske det inte alltid blir. Vi båda går ju i skolan och har mycket annat som vi också vill göra. Ibland kan det faktiskt kännas som att vissa av er verkligen vill hitta fel på det vi gör och skriver i bloggen, utan att ha ett riktigt bra argument.

Hoppas ni förstår att vi faktiskt har 2 bloggar och gör väldigt många av inläggen tillsammans, för ni vill väl inte att vi ska starta nya egna bloggar där vi inte längre skriver inlägg tillsammans, eller?

Kommentarer
Postat av: Liiindaa

JAG ÄLSKAR ER BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-14 @ 14:30:03
URL: http://lindanguyen.devote.se
Postat av: Ana

Jag tycker att ni uppdaterar bra. Som mest hade jag skrivit en dag över 30 inlägg och det var mycket för mig så man undrar ibland vadläsarna tycker är lagom. Dem är bra att tycka till men dem gör aldrig något åt sina egna bloggar.Jag gillar er blogg =)

2009-11-14 @ 14:41:26
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Emma

alllting bra:D?

2009-11-14 @ 14:42:40
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: sofia

ni skämmer bort era läsare ;)

2009-11-14 @ 15:23:47
URL: http://soffilina.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

tycker ni uppdaterar bra och ni måste ju få ha ett liv utanför bloggen med ^^

2009-11-14 @ 15:33:58
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: h

fin header :)

2009-11-14 @ 16:09:26
URL: http://fattigamiljonarer.blogg.se/
Postat av: emelie

jag tycker ni gör ett bra jobb :)

2009-11-15 @ 11:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0