Svar på tal?

När man tittar tillbaka i arkivet ser vi att vi har haft väldigt mycket svar på tal-inlägg. Vi själva tycker att det är kul att läsa om sånt på andras bloggar och många av er gillar det kanske också förhoppningsvis. Men det vi funderar på då är, varför har vi så många svar på tal-inlägg i denna blogg? Jo, det beror ju på att vi tyvärr har vissa läsare som endast besöker bloggen för att reta upp sig själva och skriva av sig genom att skriva elaka, osmarta argument som tyvärr inte håller, vi är ledsna men det är så det är. T.ex. alldeles nyss kom det in en kommentar som var enormt blåst och otillräcklig helt enkelt, den människan som skrev den kommentaren måste ha suttit o klurat en lång stund för att komma på en händelse som har 1 promilles chans att den ens inträffar. Hur onödigt är det inte att försöka komma på nåt så vi antagligen ska göra ett helt inlägg om det, för att de ska kunna se vad vi svarar? Jo, nu svarade jag faktiskt och tog upp den kommentaren här men ärligt talat skiter jag i det. Den personen sitter nog nu hemma framför datorn och är enormt spänd på vårt försvar i ett svar på tal-inlägg, men vafan, vad ska vi försvara oss med?! Det finns inget att säga helt enkelt, mer än att kommentaren var stupid.

Så, kära läsare...
Vad tycker ni egentligen om våra svar på tal-inlägg?!


Kommentarer
Postat av: amanda

kul att läsa ibland, men det har kanske blivit lite för många på sista tiden?:)

2009-11-14 @ 20:36:02
URL: http://amandasoderberg.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej, jag ber dig snällt om att hjälpa min lillasyster i denna tävling där hon kan vinna en resa till New York. Hon har velat fara dit sn hon var fem och tjatat om det enda sen dess. Skulle vara enormt kul för henne, och för oss som får vila öronen lite, om hon vinner. Så jag ber dig, snälla, hjälp henne! :)

http://support-sena.samsung.com/BoostYourEgo/sv-se//342#/start/linear/342

Postat av: Anonym

FIn blogg:)

2009-11-14 @ 22:10:23
Postat av: MALIN

vilken fin blogg ni har, tjejer!

2009-11-14 @ 22:23:28
URL: http://malinkirstinepalm.blogg.se/
Postat av: Ana

Det är bra att ni har dem. Men ignorera dem idioterna som skriver dumheter för att då kommer dem att tro att ni tar åt er och jag tycker att man ska strunta i dem. Det kommer alltid att finnas någon som mår dåligt och trycker ner andra.Ni kan ju alltid ta upp dem roliga frågorna =)

2009-11-15 @ 00:00:51
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: mari

good! :)

2009-11-15 @ 10:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0