Dagens tanke.Någonting som vi har lagt märke till och tänkt på rätt mycket på sistonde är hur tröga (ursäkta ordvalet) vissa människor är. Med tröga menar vi att vissa har väldigt svårt att förstå innebörden och innehållet i en text. T.ex gjorde vi ett blogginlägg häromdagen om hur Kissie spelar en roll i bloggen, att hon är elak och provocerar för att få läsare och att hon är annorlunda i verkligheten. Ändå fick vi massa kommentarer som; "Men gud, ni är så blåsta att ni inte fattar att hon bara spelar i bloggen" och "Åhhh ni är precis som alla andra idioter som går på hennes spel, hon är inte såndär i verkligheten blalba"...

Då tänker vi såhär; URSÄKTA!? det var just precis det detta inlägg handlade om !?

Så snälla, innan ni ger er ut i bloggvärlden och kommenterar, lär er att läsa ordentligt och att kunna förstå en skriftlig text. Det är bara SÅ irriterande när människor dumförklarar oss, fast det är egentligen dem själva som inte har förstått någonting.

Så vi undrar, skriver vi på ett för svårt sätt så att vissa inte är kapabla till att förstå de enkla texterna!?

(ursäkta för ett bittert inlägg, och ni som är underbara och snälla läsare, ta inte åt er ett knyst av detta. Detta är riktat mot de människor som inte kan läsa ordentligt)

 

Kommentarer
Postat av: Sophie

Det är inte ni som är tröga eller skriver på ett konstigt sätt, det finns däremot dem som kommenterar efter rubrikerna och skiter i att läsa texterna!!!!

Ha en bra kväll :)

2009-11-08 @ 17:13:30
URL: http://lifeassophie.blogg.se/
Postat av: Emma

haha herregud, det finns människor till allt :P

2009-11-08 @ 18:17:24
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Ana

Ni har rätt vissa är trögfattade =)

2009-11-08 @ 20:04:48
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Filippa

Bra skrivet! Det finns många som är dumma, och det måste man vara om man klagar på er. Ni är underbara! Älskar eran blogg! <3

2009-11-09 @ 20:33:58
URL: http://filippazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0